Lokacija


Zemun je jedinstvena varoš na desnoj obali Dunava, nadomak beogradske prestoničke vreve. Ušuškan zelenilom, poseduje bogato istorijsko i kulturno nasleđe, kao i specifičan položaj, što Zemun čini jednim od najpoželjnijih mesta za život u Srbiji.

Gornji Grad se nalazi u severnom delu Zemuna i prostire se duž desne obale Dunava. Okružuju ga Ugrinovačka i Banatska ulica, dok su u neposrednoj blizini i ulice Cara Dušana i Pregrevica. Nadomak romantične Gardoške kule, keja, poznatih restorana, sportskih centara, glavnih saobraćajnica kao i stanica gradskog prevoza, podižemo stambeni kompleks koji, kao i sam kraj, ponosno nosi ime - GORNJI GRAD.

U Zemunu su ispričane najlepše priče, odsvirane najbolje melodije i pravo je vreme da i Vi započnete Vašu jedinstvenu, zemunsku priču.

Lokaciju stambenog kompleksa GORNJI GRAD ZAMUN karakteriše dobra saobraćajna povezanost. U neposrednoj blizini nalaze se dve glavne ulice urbanog dela Zemuna, Cara Dušana i Ugrinovačka ulica. Autoput E75 je, takođe, lako dostupan i nalazi se na 2,5 km jugozapadno od kompleksa. Centar Novog Beograda se nalazi na 3,5 km udaljenosti, dok se centar Beograda nalazi na približno 7,0 km.

Prema namerama relevantnih gradskih službi, planirana je obimna rekonstrukcija i proširenje Ugrinovačke ulice što će dodatno poboljšati saobraćajnu povezanost GORNJEG GRADA.

Brojne linije javnog gradskog prevoza povezuju kompleks sa ostatkom Beograda. Čak osam autobuskih linija prolazi Ulicom Cara Dušana, dok Ugrinovačkom prolaze četiri.

Pogledajte mapu lokacije